Het wel en wee rondom mijn duivenhobby 41-2022

We zijn weer een weekje verder en er is nieuws. In seizoen 2023 zal ik starten met de duiven in een andere duivenclub 1604  pv De Vrijheid in Bergschenhoek. Inmiddels heb ik mij bedankt bij mijn oude club pv De Blauwe Doffer , Rotterdam en de werkers per app bedankt voor het werk wat ze aan me besteed hebben door wekelijks te zorgen dat mijn duiven  aan de concoursen konden deelnemen. Het was een moeilijke beslissing maar gevoelsmatig kon ik niet anders handelen en maakte dus deze keuze.

Dus 2023 in een andere club en laten e hopen dat we er een goed en sportief nieuw seizoen van kunnen gaan maken, ben benieuwd.

Deze week kreeg ik een berichtje dat er vijf verenigingen uit samenspel Gouwe IJssel naar Holland Midden Oost van afd 5 willen overstappen omdat ze vinden dat ze in het nadeel zitten tov de andere clubs in Gouwe IJssel en de grote inkorvers in Reeuwijk  dus….. willen ze graag de rollen omdraaien en zich aansluiten bij MHO van de afd 5 zodat zij dan tov de liefhebbers van MHO van afd 5 in hun voordeel komen te zitten. Uiteraard weet iedereen die columns leest uit wiens zotte kop deze idioterie komt, tenminste zo zie ik het idioterie. Maak er ook verder geen woorden aan vuil en hoop het bestuur van samenspel MHO ook niet , het is echt van de zotte en ….. erg zielig.

Op het hok gaat alles naar wens  al schuif ik mijn aanpassingen wel steeds vooruit , het hout is namelijk schreeuwend duur geworden en de 20 vierkante meter die ik op het oog had was al verkocht dus liep ik mis, is niet anders en dan denk ik altijd dat het ook niet voor mij was voorbestemd.

Een gedeelte van de duiven gaat nog elke dag naar buiten en een ander gedeelte niet omdat daar de uitgeselecteerde duiven nog op hun bestemming zitten te wachten. Ik kijk het allemaal maar wat gelaten aan en denk .. het zal wel.

Alles ruid voortvarend en ik ben tot nu toe gewoon tevreden,

tot de volgende rondom.

Kees Commijs Postduivencoach

Comments are closed.