Het wel en wee rondom ons duivenkot 16-2019

We zijn ruim een weekje verder mede door het paasgebeuren . Net toen ik me gisteren aan de column wilde gaan zetten en Ienepien nog wat aan het opruimen was viel ze in de kamer en brak haar pols. Onze dochter en onze schoonzoon direct met haar naar het ziekenhuis en ze zit nu in het gips.

Ook wat leuker bericht is dat mijn mentor deze week weer eens langskwam en tevreden naar de duiven keek en blij verrast was. Zelf had ik ook verwacht dat de uitslag deze week beter zou zijn maar deze viel erg tegen.

Besloten om morgen het hok van de oude duiven wat aan te passen daar ik zeker weet dat er kwaliteit aan duiven in zit en dat de tegenslag aan het hok ligt.

Ook op de hoogte van het NPO kon mij deze week niet bekoren met de uitleg van GPS2021, er is teveel onderling gepraat en in het werk gezet zonder duidelijke communicatie. Nu sijpelen de plannen naar buiten en vele melkers denken dat het nog onmogelijk wordt on straks duiven te houden. Het totale kostenplaatje wordt veel te hoog met als gegeven dat je weet waar tijdens de wedstrijd je duif bivakkeert , nu dat wil ik niet weten , dus…..

Mede door mijn drukte en tijdgebrek een korte rondom dus hopelijk volgende keer een beter verhaal.

Tot de volgende keer.

Kees Commijs

Racing Pigeon Whisperer.

Comments are closed.