Het wel en wee rondom ons duivenkot 7-2019.

We zijn weer een weekje verder en het is zondag 17 September, de lente is aangebroken en de narcissen vliegen de grond uit , zelfs de crocussen hebben hun beste tijd alweer gehad.  Maar ook hooikoorts bij de mensen steekt momenteel de kop weer op omdat de hazelaars hun zetmeel volop aan het verspreiden zijn, en ik vermoed dus dat dit ook wel invloed op de duiven zal hebben. En ik heb al volop trekkende opgooiers over zien gaan. Ik zou zeggen houdt uw duiven in de gaten.

Op eigen hok gaat alles zijn gangetje en de eerste jongen van de koppeling bij volle maan liggen al in de schotel.

Ienepien heeft nu een dag of vier de hokken nagelopen en hopenlijk kan ik morgen het roer weer overnemen.

Speciaal een boodschap voor Michel Terlouw , enkele jaren terug tipte ik je al als een opkomende duivenmelker ook omdat ik wist dat je WdB duiven ook als basis bezit maar duivensport is duivensport en liefhebbers zijn liefhebbers dus blijft altijd op je hoede.

Het is een korte rondom deze week en met mijn dikke vingers op mijn mobiel gemaakt dus barst het van de foutjes. Mijn excuus daarvoor het kon niet anders.

Doe u best maakt de prijzen nu, tot de volgende rondom.

Kees Commijs

Racing Pigeon Whisperer

Comments are closed.